2022-05-26 Stora Vasserundan – CK Fix

Kristi Himmelsfärd – Bor man i Helsingborg och gillar cykling så är det synonymt med Vasserundan.

I år så var det 3 gäng som gav sig ut på den nordvästskånska landsbygden för att trotsa väder, vind och backar. Två som skulle åka 213 KM över Hallandsås och ett gäng som kör 117km.

Klocka 7 startar stora rundan med ett snabb gäng och ett gäng som har en mer moderat fart 🙂 och klockan 9 startar de på lilla rundan.

Själv började jag i den något lugnare gruppen klockan 7. Det är så roligt att åka med det här gänget, vi har mycket att snacka om och all hjälper varandra hela tiden. Tyvärr började vänsterknät spöka efter några mil så då var det bara att ta hjälp hem. Jag valde sedan att åka ikapp mina vänner (med bil) för att ta lite bilder istället.

Min stackars kamera har inte fått arbeta på länge och jag kan erkänna att jag känner mig lite ringrostig bakom objektivet så ni får ta bilderna för vad de är.